Kvinde, der bruger Beltone HearPlus appen på sin iPhone
Beltone HearMax app
Beltone HearMax appen er den mest avancerede app til betjening af hørapparater. Med appen kan du oprette forbindelse mellem dine Beltone Trust, Beltone Boost Max og Beltone Amaze høreapparater og din iPhone®, dit Apple Watch® eller Android™ telefon og få en nem og diskret måde at betjene dine høreapparater på.

Appen har et nyt, elegant og intuitivt design med adgang via ét tryk til de mest populære funktioner og er en fantastisk måde at forbedre din oplevelse med Beltone høreapparater på. Download den gratis i App Store eller Google Play i dag!
Beltone HearPlus app
Betjen dine høreapparater på en nem og intuitiv måde direkte fra din foretrukne enhed.

Nyd godt af nem adgang til dine yndlingskontrolelementer. Download den gratis i App Store eller Google Play.
Mand, der bruger Beltone Hearplus appen på stranden
Beltone Tinnitus Calmer app
Distraher din hjerne, så den ikke fokuserer på tinnitussen, vha. Beltones Tinnitus Calmer app. Appen fås til iPhone, iPad, iPod touch og Android-enheder og tilbyder en kombination af lydterapi og afslappende øvelser, som kan hjælpe med at give lindring fra tinnitus.

Tinnitus Calmer app
Du kan få oplysninger om hvilke enheder, der er kompatible med Beltone apps ved at klikke her.