Bemærk! Samsung Galaxy S8 er ikke kompatibel med vores Beltone HearPlus app i øjeblikket – Vi råder brugerne til at bruge enhederne på vores kompatibilitetsliste nedenfor.

Beltone kompatibilitet

Med Beltone høreapparater kan du streame fra stort set alle lydkilder og tilpasse lyden til dine personlige behov på farten.

Kompatibilitet med Beltone høreapparat

Sådan opretter du forbindelse

Få instruktioner i, hvordan du opretter forbindelse mellem dine høreapparater og din Apple-enhed, Android-enhed og hvordan du bruger Beltone apps, ved at downloade og følge brugsanvisningerne til forbindelser:

Brugsanvisning til Beltone HearMax app forbindelser

Brugsanvisning til Beltone HearPlus app forbindelse til iOSBrugsanvisning til Beltone HearPlus app forbindelse til Android

Brugsanvisning til Beltone SmartRemote app forbindelse

Brugsanvisning til Beltone Tinnitus Calmer app forbindelse

Stream lyd til dine Beltone høreapparater

Direkte lydstreaming på iOS

Med dine Beltone Hearing høreapparater kan du oprette direkte forbindelse til din iPhone, iPad eller iPod touch. På den måde kan du streame telefonopkald, lydbøger og musik direkte til dine høreapparater.

Streaming Made for iPhone – MFi

Når dine høreapparater er parret med en af Apple-enhederne på listen nedenfor, er direkte lydstreaming og grundlæggende høreapparatjusteringer integreret som standard og tilgængelige direkte fra iOS.

MFi-kompatible Apple-enheder:
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (10,5-tommer)
  • iPad Pro (12,9-tommer)
  • iPad Pro (9,7-tommer)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (5. generation)
  • iPad (4. generation)
  • iPod touch (6. generation)
  • iPod touch (5. generation)

Lydstreaming på Android

Hvis du har en Android-smartphone, kan du bruge Beltone Phone Link 2 til at streame telefonopkald, lydbøger og musik til dine høreapparater.

Streaming vha. Android

Understøttet forbindelse – til lydstreaming og Beltone SmartRemote app.

Hvis din smartphone ikke er kompatibel med en direkte forbindelse, kan du opnå:

Lydstreaming ved at bruge en Beltone Telefon Link 2.
Kompatibilitet: En hvilken som helst Android-enhed, der kører Bluetooth v.2.0.

Få fuldstændig personlig tilpasning af din høreoplevelse

Betjening af høreapparater – iOS og Android

Brug Beltone HearMax og Beltone HearPlus appene til at skræddersy din høreoplevlse, så den passer perfekt til dine egne præferencer. Nemt. Diskret. Og direkte fra din telefon.

I forbindelse med Apple-enheder og udvalgte kompatible Android-enheder kan du oprette forbindelse direkte til høreapparaterne og ændre indstillinger. Se den komplette liste over kompatible telefoner nedenfor.

Hvis din Android-smartphone ikke understøtter direkte forbindelse: Brug Beltone Telefon Link 2 mellem dine høreapparater, din smartphone og vores Beltone SmartRemote app for at få kontrol over indstillingerne for dine høreapparater.
Foretag dig mere med dine høreapparater. Download Beltone SmartRemote appen.

Betjening og personlig tilpasing via apps

Du kan få fuld kontrol og personlig tilpasning af din høreoplevelse ved at downloade og bruge Beltone HearMax eller HearPlus appen. Sørg for, at du vælger den korrekte Beltone app til dit høreapparat:

Kompatible enheder til Beltone HearMax og Hearplus appene

Kompatible Apple-enheder

iPhone:

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5

iPad:

• iPad Pro (10,5-tommer)
  • iPad Pro (12,9-tommer)
  • iPad Pro (9,7-tommer)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini (kun Beltone HearPlus appen)
  • iPad (5. generation)
  • iPad (4. generation)

iPod:

• iPod touch (6. generation)
  • iPod touch (5. generation) (kun Beltone HearPlus appen)

Apple Watch (sammen med en iPhone):

• Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 1

Beltone HearMax appen er optimeret til iPhone 6. iOS 10 eller nyere er påkrævet. Understøttelse af Watch kræver watch OS 3 og iOS 10.
Beltone HearPlus appen er optimeret til iPhone 6. iOS 8 eller nyere er påkrævet. Understøttelse af Watch kræver OS 2 og iOS 9.

Kompatible Android-enheder

Beltone HearMax app:

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5 mini
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G3
  • LG5
  • LG V20

Appen kan downloades på alle Android-enheder, men det er kun de ovennævnte enheder, hvor kompatibiliteten er godkendt. Vi anbefaler, at din Android-mobiltelefon kører Android OS version 5.0 – Lollipop eller nyere. Appen er optimeret til smartphones med en skærmopløsning på 1080 x 1920 pixel. Andre skærmopløsninger viser muligvis ikke appskærmbillederne korrekt.

Beltone HearPlus app:

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5

Appen kan kun downloades på ovennævnte enheder. Hver undervariant af ovennævnte telefoner, f.eks. Galaxy S5 Active eller Galaxy S5 Mini ændres af det lokale teleselskab i hvert land, og vi kan ikke garantere direkte kompatibilitet for disse.

Hvis du allerede har en af undervarianterne og en direkte forbindelse til dit høreapparat, der fungerer, anbefaler vi, at du ikke opgraderer til Android OS 6.0.1 eller nyere i øjeblikket.

Vi anbefaler, at din Android-mobiltelefon kører Android OS version 5.0 – Lollipop eller nyere. Dine høreapparater skal muligvis opdateres til den nyeste firmware for at kunne fungere sammen med appen. Din høreapparatspecialist kan foretage denne opdatering for dig.

Betjening af høreapparaterne ved at bruge Beltone SmartRemote app  og en Beltone Telefon Link 2.

Kompatibilitet: Android-modeller fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony, der kører Android OS 2.3.5 eller nyere og Bluetooth v. 2.0 eller nyere.